INTERVJU SAGA

Våra konsulter berättar

Profilbild Saga Douhan, Senior Rekryterare och HR Adviser
citattecken

Saga Douhan

SENIOR RECRUITER & HR ADVISER

Det som är så fint med att tillhöra ett konsultbolag som AGERA HR är att det finns så mycket kunskap bland kollegor och samarbetspartners, där givande utbyten sker kontinuerligt.

Intervju med Saga

VARFÖR VALDE DU AGERA SOM ARBETSGIVARE?

För att få det bästa av två världar. Dels konsultdelen där jag kan få jobba nischat med det jag är specialiserad inom, men samtidigt få tryggheten som en anställning för med sig. Sedan är det viktigt för mig att tillhöra en god arbetsgemenskap och en organisation vars värderingar jag delar. AGERA är en kunskapsrik och professionell organisation som gör skillnad.

 

VAD ÄR DIN STARKASTE KOMPETENS INOM HR?

Min tyngdpunkt ligger inom rekrytering och jag föredrar att arbeta kompetensbaserat eftersom jag brinner för rättvisa och träffsäkra rekryteringar. För att öka objektiviteten använder jag mig av personbedömningsverktyg i form av arbetspsykologiska tester som komplement till intervjudelen. Jag är vidareutbildad inom psykologifältet och har alltid intresserat mig för samtal och mänskliga möten. Förutom rekrytering trivs jag med att coacha chefer i svåra personalärenden samt att arbeta i olika projekt. Jag är även utbildad handledare i sorgbearbetning och kan därmed ta mig an uppdrag inom krishantering.

 

FINNS DET NÅGOT DU SKULLE VILJA LÄRA DIG MER OM INOM HR?

Medarbetarskap och hur man kan bygga en stark organisationskultur är ett ämnesområde som intresserar mig och där jag skulle vilja bygga på med mer kompetens. Det som är så fint med att tillhöra ett konsultbolag som AGERA HR är att det finns så mycket kunskap bland kollegor och samarbetspartners, där givande utbyten sker kontinuerligt.

 

VILKA BRANSCHER HAR DU JOBBAT I TIDIGARE?

Jag har erfarenhet av HR-arbete från såväl privat som offentlig sektor. Jag startade min HR-bana i bemanningsbranschen och har sedan bland annat arbetat inom transportbranschen, bokbranschen, på ett universitetssjukhus, kommunalt samt inom retail.

 

FINNS DET NÅGON BRANSCH SOM DU INTE VARIT PÅ TIDIGARE SOM ÄR EXTRA INTRESSANT FÖR DIG?

Det finns nog inte en specifik bransch som lockar mig, utan det viktiga är att jag verkar där min kompetens behövs och att jag kan bidra till att organisationen ifråga får en lösning på sitt problem eller en mer välutvecklad process. Jag trivs väldigt bra med att arbeta projektbaserat.  

 

BESKRIV EN PRESTATION SOM DU ÄR EXTRA STOLT ÖVER NÄR DU ARBETAT INOM HR

Jag är stolt över att bidra i den digitaliseringsresa som Mariehamns stad just genomgår. Jag ingår i projektgruppen för upphandlingen av ett HR-system, har självständigt implementerat ett rekryteringsverktyg samt har infört kompetensbaserad rekrytering, vilket ger cheferna bättre förutsättningar att genomföra mer objektiva rekryteringar.

 

VAD TYCKER DU ÄR DET BÄSTA MED ATT VARA EN HR ADVISER HOS OSS PÅ AGERA HR?

Att tillhöra ett så fantastiskt gäng där alla brinner för HR, och att få jobba så verksamhetsnära som det blir i ett litet bolag. Det finns så mycket engagemang och arbetsglädje, det är precis en sådan miljö jag vill befinna mig och arbeta i!

Vill du bli konsult hos oss?

Vi letar alltid efter duktiga och erfarna HR-konsulter för anställning eller för att bli egen fakturerande samarbetskonsult.

Fler konsultintervjuer

Profilbild av August Pettersson, Junior HR Adviser på AGERA HR

August Pettersson

JUNIOR HR ADVISER


Läs mer om August

Profilbild av Pablo Santi Velazco, Junior HR Adviser på AGERA HR

Pablo Santi Velazco

JUNIOR HR ADVISER 


Läs mer om Pablo

Profilbild av Catarina Wahlert, Senior HR Adviser på AGERA HR

Catarina Wahlert

SENIOR HR ADVISER


Läs mer om Catarina

Profilbild av Catrin Dammert, Senior HR Adviser på AGERA HR

Catrin Dammert

SENIOR HR ADVISER


Läs mer om Catrin

Profilbild av Petrea Svedberg, Junior HR Adviser på AGERA HR

Petrea Svedberg

JUNIOR HR ADVISER


Läs mer om Petrea

Profilbild av Saga Douhan, Senior rekryterare och HR Adviser

Saga Douhan

SENIOR RECRUITER & HR ADVISER


Läs mer om Saga