GRUPPUTVECKLING

AGERA AKADEMIN > GRUPPUTVECKLING

Få en effektiv och hälsosam arbetsgrupp

Att satsa på grupputveckling är ett beprövat sätt att öka effektiviteten och arbetsglädjen, samt att minska stress och psykosocial ohälsa.

Grupputveckling – öka hela gruppens potential!

Grupputveckling vänder sig till alla arbets- och projektgrupper. Att utveckla arbetsgruppen är ett beprövat sätt att öka effektiviteten och arbetsglädjen, samt att minska stress och psykosocial ohälsa. En framgångsrik arbetsgrupp får mer gjort på mindre tid, kan lyfta blicken, vara innovativ, ifrågasätta, ha ett helhetsperspektiv och har en stor trygghet och tillit till varandra. Ibland kan grupper behöva stöd för sin utvecklingsprocess.


Vi på AGERA HR tror på att alla individer kan utvecklas och presterar bättre i en välmående, lyhörd och tydlig organisation med engagerade ledare som agerar.

Därför erbjuder vi företagsinterna och verksamhetsnära program för grupputveckling där gruppens sammanlagda potential är i fokus.

Vad du får av oss

Vi tror att en kultur som präglas av samarbete, arbetsglädje och resultat kräver ett engagerat och coachande ledarskap. Vi tror också att ledarskap är ett samspel som behöver anpassas för att kunna skapa rätt förutsättningar för såväl medarbetare och chef som för verksamheten i sin helhet.


Vi skräddarsyr alltid våra upplägg tillsammans med er utifrån era behov. Arbetet inleds med en nuläges- och GAP-analys och därefter beslutas om upplägg och tidplan.

I en framgångsrik grupp finns samsyn om

  • Syfte och mål
  • Uppdrag och förväntat resultat
  • Roller och uppgifter
  • Prioriteringar

Praktisk information

KURSFORM: Företagsanpassat upplägg efter överenskommelse. Pris för grupputveckling: inkl planering och kortare förstudie om en fördjupad förstudie, enligt offert.


Få ett skräddarsytt upplägg efter just din verksamhet! Kontakta Sofia:

sofia.linnarsson@agerahr.se

070-660 11 07

Sofia Linnarsson, Senior Leadership and HR Adviser

Expert på ledarskap & HR

Behöver ni ta ett nytt grepp om er arbetsgrupp? Vi skräddarsyr ett upplägg efter just er organisation. Kontakta mig, så kan jag berätta mer!

Sofia Linnarsson

SENIOR LEADERSHIP & HR ADVISER

sofia.linnarsson@agerahr.se

070-660 11 07

Skicka en intresseanmälan, så kontaktar vi dig

 
 
 
 
 

Det här formuläret sparar dina uppgifter, så att vi kan kommunicera och hjälpa dig. Läs vår integritetspolicy