KARRIÄR

Bli HR-konsult hos oss

Vi söker löpande duktiga medarbetare och HR-konsulter. Här hittar du de tjänster som är lediga och saknas ditt drömjobb just nu, så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Kom och bli en av oss!

Välkommen till AGERA HR! Här hittar du ett team av engagerade HR-konsulter som brinner för HR, organisationer och individers utvecklingspotential. Som konsult hos oss får du ett personligt bemötande och blir matchad till uppdrag som passar just dig. Alla våra HR-konsulter är lyhörda, har ett starkt driv, stort engagemang och ett rådgivande förhållningssätt.


Tillsammans gör vi skillnad för både individer och verksamheter!

Lediga jobb och uppdrag

Vi på AGERA HR ger företag och organisationer professionellt stöd vid rekrytering av chefer, HR och specialistroller. Just nu har vi följande lediga jobb:

solsemester
fikastund-på-jobbet-med-kaffe-och-kanelbullar
arbetskollegor-träffas-och-pratar-i-företagsbyggnad

Tillsammans utvecklar vi framtidens organisationer

Hos oss får du möjlighet att växa och utmanas i olika HR-roller, organisationer och branscher – allt i samma konsultbolag. I vårt nätverk av duktiga konsulter hittar du roller som HR-chef, HR Business Partner, HR-generalist och många fler. En del har arbetat länge i HR-branschen medan andra precis har börjat sin karriär. Gemensamt för alla konsulter är att de har en bred HR-kompetens och olika specialistinriktningar. Med den stora variationen i nätverket kan vi matcha rätt konsult för rätt uppdrag till rätt kund. Och vi strävar alltid efter att skapa de allra bästa förutsättningarna för dig. Kom till oss för en visstidsanställning som konsult eller som egen fakturerande samarbetskonsult.

Vad vi erbjuder dig som HR-konsult

När du är HR-konsult hos oss kan du känna dig trygg med att vi alltid strävar efter att matchar dig mot uppdrag där du får möjlighet att bidra med din kompetens, utvecklas i din roll och kan möta kundens unika behov. När du är ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att arbeta både på interim och med omväxlande HR-projekt.


För oss är det viktigt att ha en tydlig och ärlig uppdragsbeskrivning, avtal och leverans för både konsult och kund. Därför ser vi till att du är med i ett tidigt skede i processen med kund, så att vi tillsammans har samma bild av förväntningarna på uppdraget. Uppdragsbeskrivningen följs sedan löpande och revideras vid behov. När uppdraget är i gång finns vi alltid tillhands för att ge stöd, agera bollplank och du får tillgång till ett stort konsultnätverk som du kan vända dig till för råd.


Oavsett om du är anställd konsult eller samarbetskonsult, så blir du en självklar del av teamet. Här bryr vi oss om varandra, delar med oss av vår kunskap, utvecklas tillsammans och har roligt ihop. Vi ordnar konsultträffar, föreläsningar och resor som bidrar till gemenskap, inspiration och skratt!


Vi letar efter dig som:

  • Har erfarenhet av HR-arbete och organisationsutveckling
  • Är lyhörd och har ett rådgivande förhållningssätt
  • Har ett stort engagemang och drivs av att göra skillnad
  • Gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter
  • Är affärsorienterad och resultatinriktad
  • Brinner för att hjälpa människor att nå sin fulla potential
  • Vill vara egen fakturerande samarbetskonsult eller visstidsanställd


Vill du utveckla din HR-kompetens med våra kunder och få möjlighet att driva HR-frågor i en rad olika branscher och bolag tillsammans med ett team av proffsiga konsulter med högt i tak? Bra! För vi söker dig som vill vara med på vår resa, utvecklas tillsammans med oss och göra skillnad hos våra kunder.


Vill du veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta:

ulrika.strandsten@agerahr.se

070-568 99 99

Våra värdeord

Engagerade

Vi har brinner för att hjälpa individer och företag att nå sin fulla potential och vill lyckas tillsammans med kunden.

Stödjande

Vi är ett praktiskt stöd till kunder för att främja deras välmående och framgång på arbetsplatsen.

Rådgivande

Vi har ett rådgivande tillvägagångssätt för att tillsammans fatta informerade beslut och lösa utmaningar med våra kunder.

Kompetenta

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att framgångsrikt utföra uppdrag och stötta kundernas mål.

Varför jobba med oss?

Vi på AGERA HR vill växa tillsammans med våra konsulter och samarbetskonsulter. Hos oss har vi stor transparens, god kommunikation och en härlig teamkänsla. Lika mycket som AGERA HR tar ansvar för sina konsulter tar konsulterna ansvar för bolagets utveckling och mål. Vi satsar på kompetensutveckling och teambuildning bland annat ses vi för workshops, föreläsningar och gemensamma middagar.

Hos oss ska ingen behöva känna någon söndagsångest. Vår ambition är du ska ha roligt, utvecklas, växa, bidra och ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du har ett helt team av fantastiska konsulter bakom dig.


Härlig kultur

Vi är ett team på riktigt! Oavsett om du är anställd eller samarbetskonsult, så får du tillgång till ett underbart team av kollegor, omväxlande arbetsuppgifter och en trevlig stämning.


Internutbildning för dig

Utan utvecklingsmöjligheter står du still och det vill vi inte. Därför erbjuder vi karriärsutvecklande samtal, utbildningar och föreläsningar, så att du kan fortsätta växa.


Ta del av Finders Fee-vinst
Konsulterna är AGERA HR och därför har vi en mycket generös Finders Fee när ett uppdrag förmedlas från en HR-konsult eller anställd till förmån till en annan konsult i teamet genom AGERA HR som konsultbolag.


Flexibilitet och eget ansvar
För att bibehålla en god arbetskultur vill vi gärna att alla ses och är på plats när det går, men vi vet att våra konsulter har ett livspussel som ska gå ihop och vi hjälper gärna till.


Omväxling förnöjer
Vårt mål är att alltid matcha rätt HR-konsult med rätt uppdragsgivare, oavsett vilken bransch, expertis eller område du är verksam inom.

Våra HR-konsulter berättar

Profilbild av August Pettersson, Junior HR Adviser på AGERA HR

August Pettersson

HR ADVISER


Läs mer om August

Profilbild av Catrin Dammert, Senior HR Adviser på AGERA HR

Catrin Dammert

SENIOR HR ADVISER


Läs mer om Catrin

Profilbild av Sofia Linnarsson, Senior Leadership och HR Adviser på AGERA HR

Sofia Linnarsson

SENIOR LEADERSHIP & HR ADVISER


Läs mer om Sofia

Ulrika Strandsten, VD, grundare och kundrågivare på AGERA HR

Nyfiken på oss?

Kontakta Ulrika, VD, grundare & kundrådgivare

ulrika.strandsten@agerahr.se

070-568 99 99

unsplash