ORGANISATIONSPROJEKT

ORGANISATIONSPROJEKT

Få bättre effektivitet med organisationskonsult

Våra organisationskonsulter kan stötta er med att driva och genomföra HR-strategiska och organisationsutvecklande projekt i er verksamhet.

Låt organisationskonsulten arbeta med er organisation

AGERA HR är er trygga och effektiva HR-partner vid alla former av organisationsprojekt. Våra organisationskonsulter kan hjälpa er med organisationsutvecklande arbete inom allt från tillväxt, arbetsrätt, företagsförvärv och avveckling till att hantera komplexa transformationer. Ni bestämmer om ni vill ha stöd genom hela eller delar av organisationsprojektet.


Konsulten arbetar med förändringsledning inom samtliga områden i er organisation och säkerställer att ni genomför alla viktiga steg för att lyckas med ert organisationsprojekt. Tillsammans med er går vi igenom vad ni vill uppnå med organisationsförändringen och de förutsättningar som kan påverka projektet. Organisationskonsulten agerar projektledare och driver projektet i enlighet med arbetsrättsliga lagar och ger er som kund viktiga rekommendationer, alternativa tillvägagångssätt för att nå bästa resultat och minimera risker.


Chefer behöver involveras i rätt tid och på rätt sätt, samt att medarbetare och fackliga motparter löpande behöver anpassad information. I våra projekt ingår alltid en tydlig kommunikationsplan för att förändringensarbetet ska genomföras på ett så effektivt och humant sätt som möjligt.

Anlita en organisationskonsult av oss!

Våra organisationskonsulter är också seniora HR Advisers med ett rådgivande och coachande förhållningssätt. Våra konsulter brinner för att bygga hållbara verksamheter där alla trivs och utvecklas.

Exempel på vad konsulterna gör

Avveckling
Digitalisering och förändrade arbetssätt
Företagsförvärv (M&A)
Förändringsledning
Krisledning
Kultur och värderingar
Organisationsförändringar
Tillväxt
Transformation


Vill du veta mer eller önskar en offert? Kontakta oss:
kontakt@agerahr.se
08-122 082 00

Ulrika Strandsten CEO, Founder and Senior HR Adviser at AGERA HR

Vill du veta mer?

Tillsammans tar vi fram lösningar för att förbättra effektiviteten och nå verksamhetsmål. Jag berätta gärna mer om hur vi bidra med externt stöd.

Ulrika Strandsten

CEO, FOUNDER & SENIOR HR ADVISER

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

 
 
 
 
 

Det här formuläret sparar dina uppgifter, så att vi kan kommunicera och hjälpa dig. Läs vår integritetspolicy

Läs mer om HR-tjänster vi erbjuder

Förändringsledning

En effektiv förändringsledning minskar risken för misslyckade projekt och kräver mindre resurser för att genomföra förändringar. Detta kan leda till en mer kostnadseffektiv verksamhet och ökad lönsamhet.


Läs mer om Förändringsledning