OM OSS

Ett HR-konsultbolag

AGERA HR är ett konsultbolag med HR-konsulter som är experter inom HR, organisation, arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering och ledarutveckling.

Om oss

AGERA HR är en heltäckande leverantör av konsulttjänster med inom HR och organisation som hjälper verksamheter med allt från nulägesanalys till att tillföra den arbetsrättsrättsliga kompetensen. Vill ni exempelvis få stöd med arbetsmiljö, lönekartläggning, organisationsutveckling, förändringsledning eller kultur och värderingar, så är det helt rätt att fortsätta läsa. Vi arbetar också med kompetensbaserad rekrytering och utbildningar för chefer, ledning och HR.

Vår resa från då till nu

Bolagets historia börjar med ett brinnande intresse för individer och organisationers utvecklingspotential. 2004 började vår grundare Ulrika Strandsten att arbeta som HR- och organisationskonsult i egen regi med fokus på affärsutveckling, ledarskap och HR-frågor.


Sen kom beskedet, i december 2017 diagnostiserades Ulrika med den neurologiska sjukdomen ME. Det innebar att hon aldrig mer skulle återfå den kapacitet och flexibilitet som krävs för att arbeta som konsult. Ulrika såg då möjligheten att växla om och starta konsultbolaget AGERA HR som vi är idag.

Rätt resurs på plats skapar resultat

Tillsammans med anställda konsulter och samarbetskonsulter bidrar AGERA HR till att våra kunders medarbetare, chefer, ledning och HR når sin fulla potential. Att leda, implementera och följa upp komplexa HR-projekt inom utveckling och förändring och få med sig chefer och medarbetare på en resa från A till B är en av våra styrkor. Konsulterna hos oss har en god förståelse för vikten av information och kommunikation och de brinner för att hjälpa indivier och organisationer. Med bred kompetens och specialistkunskaper inom HR och organisation arbetar våra konsulter strategiskt, operativt och affärsnära för att våra kunder lättare ska nå sina verksamhetsmål.

Tillsammans når vi nya höjder

Kunderna som kommer till oss är både stora och små, samt från olika branscher. Varje uppdrag är unikt, därför strävar vi alltid efter att ge er som kund ett effektivt, personligt och flexibelt HR-stöd utifrån era specifika behov.


När vi går in i ett samarbete gör vi det för att fylla en lucka som idag finns hos er som kund, men detta kan förändras över tid i takt med att nya medarbetare kommer till er, budgetar förändras och så vidare.


För att kunna vara en bra HR-partner tycker vi det är viktigt att ha tydliga och gemensamma mål, oavsett om det gäller en engångsinsats eller ett samarbete som löper över tid. Exempel på gemensamma mål kan vara att skapa en rättvis lönesättning, öka effektiviteten av HR-processer genom digitalisering eller få en objektiv och tidseffektiv rekryteringsprocess. Vi vill lyckas tillsammans med er!

60+

HR-konsulter i nätverket

150+

Genomförda uppdrag

2018

Grundat

Anställda som arbetar här

Profilbild av Ulrika Strandsten, VD och grundare av AGERA HR

ULRIKA STRANDSTEN

CEO, FOUNDER & CUSTOMER ADVISER


ulrika.strandsten@agerahr.se

070-568 99 99


Läs mer om Ulrika

Profilbild av Lisa Luden, HR Adviser på AGERA HR

LISA LUDÉN

SENIOR HR ADVISER (Föräldraledig)


lisa.luden@agerahr.se

076-583 00 06


Läs mer om Lisa

Profilbild av Emelie Sundberg, Grafisk designer på AGERA HR

EMELIE SUNDBERG

GRAPHIC DESIGNER


emelie.sundberg@agerahr.se

072-092 93 05


Läs mer om Emelie

Profilbild av Catrin Nilsson Dammert, Senior HR Adviser på AGERA HR

CATRIN DAMMERT

SENIOR HR ADVISER


catrin.dammert@agerahr.se

070-864 47 25


Läs mer om Catrin

Profilbild av August Pettersson, Junior HR Adviser på AGERA HR

AUGUST PETTERSSON

HR ADVISER


august.pettersson@agerahr.se

072-401 31 83


Läs mer om August

affärskvinna-med-kaffe-stående-inomhus-på-kontoret

VILL DU BLI EN AV OSS?


Skicka din intresseanmälan idag!

Profilbild av Sofia Linnarsson, Senior ledarskapsutvecklare och HR Adviser på AGERA HR

SOFIA LINNARSSON

SENIOR LEADERSHIP & HR ADVISER


sofia.linnarsson@agerahr.se

070-660 11 07


Läs mer om Sofia

Profilbild av Sebastian Lindroos, Företagsutvecklare och marknadsansvarig på AGERA HR

SEBASTIAN LINDROOS

MARKETING MANAGER & BUSINESS DEVELOPER

sebastian.lindroos@agerahr.se

076-161 01 45


Läs mer om Sebastian

Kom och bli en av oss!

Vi söker löpande nya medarbetare och HR-konsulter. Besök vår karriärsida för att se de senaste tjänsterna. Finns inte ditt drömjobb listat är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

medarbetare-som-sitter-med-sin-dator-och-arbetar

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er med ert konsultbehov.