VÅRT ERBJUDANDE

Vårt erbjudande

Oavsett om ni är i behov av längre uppdrag eller kortare insatser, så kan vi ge er stöd i HR- och organisationsrelaterade områden. Vi erbjuder en rad olika tjänster som vi har fördelat på sex affärsområden för att kunna möta era behov.

Från det lilla till det stora

Vår främsta uppgift är att se till att våra kunder når sina verksamhetsmål. Vi är övertygade om att det går att förverkliga genom ett samarbete som bygger på tydlighet, lyhördhet och ett stort engagemang. Vi söker ständigt efter nya sätt att effektivisera och utveckla oss på, vilket har gett resultat inte bara för oss utan också för våra kunder.


Vi arbetar med HR- och organisationsrelaterade områden där HR-konsulterna dagligen bidrar till utvecklingen för medarbetare, chefer, ledningsgrupper och hela organisationer, alltid med kundens affär och verksamhetsutveckling i fokus. För att möta våra kunders behov och utmaningar har vi valt att fördela vår breda kompetens i sex affärsområden och under dessa områden erbjuder vi en rad olika HR-tjänster.


Med expertis inom HR och organisation arbetar våra HR-konsulter strategiskt, operativt och affärsnära för att göra skillnad i alla våra uppdrag utifrån det högre syftet att hjälpa företag att nå sin fulla potential. Våra konsulter är både HR-konsulter och organisationskonsulter med ett rådgivande och coachande förhållningssätt som brinner för att hjälpa individer och verksamheter.


Intresserad av ett samarbete? Kontakta oss på:
kontakt@agerahr.se
08-122 082 00

Våra affärsområden

HR Interim symbol

Externt stöd vid en planerad eller akut HR-lucka. Ni får en interim HR-konsult som matchar er kravprofil, verksamhet och utmaningar.Läs mer om våra interimslösningar


Organisationsprojekt symbol

Anlita en organisationskonsult vid alla former av organisationsprojekt t ex förändringsledning, arbetsrätt och företagsförvärv (M&A).


Läs mer om organisationsprojekt


Attrahera och rekrytera symbol

Vår rekryteringsmodell säkerställer en objektiv, professionell och tidseffektiv rekrytering med serach som matchar er kravprofil för rollen.Läs mer om vår rekrytering


HR Timbank symbol

Ett effektivt, personligt och flexibelt HR-stöd på avrop som ger er avlastning och vägledning i personal-

och organisationsfrågor.Läs mer om vårt externa HR-stöd


HR Projekt symbol

HR-konsulterna kan ge er expertstöd och avlastning med olika HR-tjänster t ex lönekartläggning, arbetsmiljö och kompetensstrategi.Läs mer om projektinsatser


Agera Akademin symbol

För att individer och verksamheter ska kunna nå sin fulla potential erbjuder vi ledarutveckling på alla chefsnivåer; individuellt och i grupp.Läs mer om våra utbildningarna


chef-som-planerar-sin-dag

Svårt att välja tjänst?

Söker du en interim HR-konsult eller kanske en organisationskonsult? Behöver ni stöd med er rekrytering? Det är inte alltid lätt att veta exakt vad ni söker. Berätta gärna för oss, så kan vi tillsammans titta på vad som passar och svarar på eventuella frågor.

Urval av HR-tjänster vi erbjuder

Företagsförvärv (M&A)

Vi arbetar som projektledare och tar ansvar för hela eller delar av processen från start till mål. Arbetet innefattar bl a analysunderlag, förhandling och utformning av strategi.


Till affärsområdet

Mentorskap & coaching

Coaching är en unik möjlighet att få reflektera över och fokusera på den egna situationen, uppdraget, uppkomna situationer och utmaningar.Till affärsområdet

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö handlar kort sagt om att ha en välmående arbetsplats där dina kollegor inte blir skadad eller mår dåligt. Vi hjälper till med både korta och långa insatser.


Till affärsområdet

Diskriminering & kränkande särbehandling

Ingen ska behöva gå till arbetet med ont i magen. Vi utför projekt inom lagstadgade områden där vi avlastar HR-funktionen med insatser.


Till affärsområdet

Employer Branding

Medarbetare är en viktig resurs i verksamheten. Vi vägleder våra kunder i kultur- och värderingsarbete, så att rätt talanger kommer till er och stannar kvar.Till affärsområdet 

Lönekartläggning

Enligt diskrimineringslagen ska lönekartläggningen genomföras varje år. Vi hjälper årligen arbetsgivare med lönekartsarbetet.Till affärsområdet

en-ung-affärskvinna-som-håller-i-en-presentation-för-sina-kollegor-på-kontoret-framför-en-whiteboard-tavla

Våra samarbeten

Genom åren har vi hjälpt ett flertal företag med tjänster inom HR och organisation; allt från strategi till  genomförande. Ta del av hur vi har lagt upp vårt samarbete med kunderna och uppdragen för att hjälpa dem att lättare nå sina verksamhetsmål.

affärsman-planerar-med-kollegor-i-styrelserummet-vid-whiteboardtavlan-på-kontoret
Ulrika Strandsten CEO, Founder and Senior HR Adviser at AGERA HR

Vill du veta mer?

Tillsammans tar vi fram lösningar för att förbättra effektiviteten och skapa resultat. Jag berätta gärna mer om hur vi bidra med externt konsultstöd.

Ulrika Strandsten

CEO, FOUNDER & SENIOR HR ADVISER

ulrika.strandsten@agerahr.se

070-568 99 99

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

 
 
 
 
 

Det här formuläret sparar dina uppgifter, så att vi kan kommunicera och hjälpa dig. Läs vår integritetspolicy