VÅRT ERBJUDANDE

Vårt erbjudande

Oavsett om ni behöver stöd under en längre period eller för en kortare insats, så finns vi här för att leverera den kompetens ni behöver inom HR och organisationsutveckling. Vårt utbud av konsulttjänster är mångsidigt för att kunna möta era behov.

Från det lilla till det stora

Vår främsta uppgift är att se till att våra kunder når sina verksamhetsmål. Vi är övertygade om att det går att förverkliga genom ett samarbete som bygger på tydlighet, lyhördhet och ett stort engagemang. Vi söker ständigt efter nya sätt att effektivisera och utveckla oss på, vilket har gett resultat inte bara för oss utan också för våra kunder.


Vi arbetar med HR- och organisationsrelaterade områden där HR-konsulterna dagligen bidrar till utvecklingen för medarbetare, chefer, ledningsgrupper och hela organisationer, alltid med kundens affär och verksamhetsutveckling i fokus. För att möta våra kunders behov och utmaningar har vi valt att fördela vår breda kompetens i sex affärsområden och under dessa områden erbjuder vi en rad olika HR-tjänster.


Med expertis inom HR och organisation arbetar våra HR-konsulter strategiskt, operativt och affärsnära för att göra skillnad i alla våra uppdrag utifrån det högre syftet att hjälpa företag att nå sin fulla potential. Våra konsulter är både HR-konsulter och organisationskonsulter med ett rådgivande och coachande förhållningssätt som brinner för att hjälpa individer och verksamheter.


Intresserad av ett HR-samarbete? Kontakta oss på:
kontakt@agerahr.se
08-122 082 00

Våra affärsområden

HR Interim symbol

Externt stöd vid en planerad eller akut HR-lucka. Ni får en interim HR-konsult som matchar ert uppdrag, verksamhet och utmaningar.Läs mer om våra interimslösningar


HR Timbank symbol

Personlig och flexibel HR-rådgivning på avrop som ger HR-stöd vid behov. Få nödvändig vägledning i personal- och organisationsfrågor snabbt.Läs mer om vårt HR-stöd på timme


HR Projekt symbol

Våra erfarna HR-konsulter har olika specialistkompetenser och kan  avlasta HR med t ex lönekartläggning, arbetsmiljökartläggning och kompetensstrategier.


Läs mer om HR-projektinsatser


Attrahera och rekrytera symbol

Vår rekryteringsmodell säkerställer en objektiv, professionell och tidseffektiv rekrytering (inkl. search) som matchar kandidater för rollen.Läs mer om rekrytering


Organisationsprojekt symbol

Våra HR-konsulter har erfarenhet av organisationsuppdrag inom t ex förändringsledning, övertalighet och företagsförvärv (M&A).


Läs mer organisationsinsatser


Agera Akademin symbol

För att individer och verksamheter ska kunna nå sin fulla potential erbjuder vi process- och ledarutveckling för alla chefsnivåer; både individuellt och i grupp.


Läs mer om kurser & utbildningar


En affärskvinna håller i en presentation för sina kollegor

Svårt att välja tjänst?

Söker du en interim HR-konsult eller kanske en organisationskonsult? Behöver ni stöd med er rekrytering? Det är inte alltid lätt att veta exakt vad ni söker. Berätta gärna för oss, så kan vi tillsammans titta på vad som passar och svarar på eventuella frågor.

Urval av HR-tjänster vi erbjuder

Företagsförvärv (M&A)

Vi är projektledare som tar ansvar för HR-processen från början till slut. Det innefattar Due Diligence inom HR, facklig samverkan, kommunikation och förändringsledning.


Till affärsområdet

Coachning

En coach hjälper dig att utveckla ditt ledarskap och din personliga potential. Med rätt stöd och verktyg siktar vi på varaktiga resultat i både yrkesroll och personlig utveckling.


Till tjänsten

Arbetsmiljö

Systematisk arbetsmiljö syftar till en produktiv och välmående arbetsplats med fokus på medarbetarnas säkerhet, psykologiska trygghet och hälsa. Vi erbjuder kort- och långsiktig hjälp.


Till tjänsten

Mångfald & inkludering

Arbetet handlar om att både följa lagar och regler, men också att skapa en arbetsplats där varje individ känner sig inkluderad, respekterad och uppskattad.Till tjänsten

Employer Branding

Ert företag vill vara en attraktiv arbetsgivare! Vi vägleder våra kunder i kultur- och värderingsarbetet, så att rätt talanger kommer till er och stannar kvar.Till affärsområdet 

Lönekartläggning

Enligt diskrimineringslagen bör lönekartläggning genomföras årligen. Det säkerställer lönestrukturen och underlättar lönerevision, rekrytering och attraktivitet som arbetsgivare.


Till affärsområdet

Unga verkställande affärsman diskuterar över dokument på kontoret

Våra samarbeten

Genom åren har vi hjälpt ett flertal företag med tjänster inom HR och organisation; allt från strategi till genomförande. Ta del av hur vi har lagt upp vårt samarbete med kunderna och uppdragen för att hjälpa dem att effektivare nå sina verksamhetsmål.

En affärsman hälsar på ny kvinnlig kollega på arbetsplatsen
Ulrika Strandsten CEO, Founder and Customer Adviser at AGERA HR

Behöver ni konsultstöd?

Tillsammans tar vi fram lösningar för att förbättra effektiviteten och skapa resultat. Berätta gärna för mig om er situation och era behov, så besvarar jag era frågor och ger råd.

Ulrika Strandsten

CEO, FOUNDER & CUSTOMER ADVISER

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

 
 
 
 
 

Det här formuläret sparar dina uppgifter, så att vi kan kommunicera och hjälpa dig. Läs vår integritetspolicy