INTERVJU CATRIN

Våra konsulter berättar

Catrin Dammert Senior HR Adviser
citattecken

Catrin Dammert

SENIOR HR ADVISER

Att jag tillsammans med mitt HR-team och ledningsgrupp lyckades bygga upp och utveckla en välfungerade HR-funktion som stöttade verksamheten på ett bra sätt hela vägen.

Intervju med Catrin

VARFÖR VALDE DU AGERA HR SOM ARBETSGIVARE?

Jag valde att arbeta på AGERA HR för det fanns så många trevliga och kompetenta HR-personer här, både inom bolaget och i nätverket. Det var en chans att både kunna utvecklas i ett team och ha roligt på jobbet. AGERA HR hade också ett brett spektrum av kunder, stora som små och i flera olika branscher, vilket gav möjlighet till både varierande och utvecklande konsultuppdrag.


VAD ÄR DIN STARKASTE KOMPETENS INOM HR?

Jag har jobbat mycket med organisationsutveckling och förändringsledning, vilket jag också tycker är roligt. Jag är också väldigt stark inom arbetsrätt.

 

I VILKA BRANSCHER HAR DU JOBBAT?

Det är ganska brett. Jag har bland annat varit inom IT, bygg, ventilation och VVS, skogsindustrin, handel, a-kassa och finans.

 

BESKRIV EN PRESTATION SOM DU ÄR EXTRA STOLT ÖVER NÄR DU ARBETAT INOM HR

Får jag säga två?


Att jag tillsammans med mitt HR-team och ledningsgrupp lyckades bygga upp och utveckla en välfungerade HR-funktion som stöttade verksamheten på ett bra sätt hela vägen, från ett litet bolag i tillväxtfas till ett stort internationellt bolag.


När jag lyckades coacha en chef som hade utmaningar både i sitt beteende och i sitt ledarskap till både framgång och beteende förändringar. Hon utvecklades som ledare, fick bättre NMI och prestationen på avdelningen höjdes. Att hon genom coachningen fick inspiration till förändring och att hon genom egen kraft lyckades utvecklas till det bättre.

 

VAD TYCKER DU ÄR DET BÄSTA MED ATT VARA EN KONSULT HOS AGERA HR?

Vi är ett glatt gäng som har roligt ihop samtidigt som vi kan utbyta erfarenheter och kompetens. Det känns bra att alltid ha en kollega bara ett samtal bort om jag vill bolla eller ha råd.

Vill du bli konsult hos oss?

Vi letar alltid efter duktiga och erfarna HR-konsulter för anställning eller för att bli egen fakturerande samarbetskonsult.

Fler konsultintervjuer

Profilbild av August Pettersson, Junior HR Adviser på AGERA HR

August Pettersson

HR ADVISER


Läs mer om August

Profilbild av Catrin Dammert, Senior HR Adviser på AGERA HR

Catrin Dammert

SENIOR HR ADVISER


Läs mer om Catrin

Profilbild av Sofia Linnarsson, Senior Leadership och HR Adviser på AGERA HR

Sofia Linnarsson

SENIOR LEADERSHIP & HR ADVISER


Läs mer om Sofia