INTERVJU SOFIA

Våra konsulter berättar

Sofia Linnarsson, Senior Leadership & HR Adviser
citattecken

Sofia Linnarsson

SENIOR LEADERSHIP & HR ADVISER

Jag trivs med AGERAs sätt att arbeta med våra kunder. Det är flexibelt, verksamhetsnära och vi ser till att göra skillnad där det behövs.

Intervju med Sofia

VARFÖR VALDE DU AGERA HR SOM ARBETSGIVARE?

Efter 15 år som konsult hade jag chefsroller inom HR i flera år. När jag ville tillbaka till konsultrollen fick jag kontakt med AGERA, som då ville förstärka med kompetens inom ledar- och organisationsutveckling. Jag trivs med AGERAs sätt att arbeta med våra kunder. Det är flexibelt, verksamhetsnära och vi ser till att göra skillnad där det behövs. AGERA är bra på att i dialogen med kunden identifiera vad behovet är.

 

VAD ÄR DIN STARKASTE KOMPETENS INOM HR?

Att stärka organisationer och chefer genom ledarutveckling och förändringsledning. Att utbilda och coacha grupper och individer inom ledar- och medarbetarskap. Att synliggöra, utmana och tydliggöra – ta organisationer till önskat läge.

 

VILKA BRANSCHER HAR DU JOBBAT I TIDIGARE?

IT, bank, försäkring, fordon, industri, apotek, detaljhandel, energi, kommun och region, transport, service, bygg, forskning, advokat och bemanning.

 

BESKRIV EN PRESTATION SOM DU ÄR EXTRA STOLT ÖVER NÄR DU ARBETAT INOM HR

När jag bidrog till att stärka cheferna i en ledningsgrupp, så att de kunde se flera perspektiv av sitt ledarskap, vågade agera och tillsammans skapa den företagskulturen de ville ha.

 

VAD TYCKER DU ÄR DET BÄSTA MED ATT VARA EN KONSULT PÅ AGERA HR?

Viljan att samarbeta och stötta varandra. Vi har en stor gemenskap med nära till skratt. Det är bara att skicka i väg en fråga så får man svar direkt!

Vill du bli konsult hos oss?

Vi letar alltid efter duktiga och erfarna HR-konsulter för anställning eller för att bli egen fakturerande samarbetskonsult.

Fler konsultintervjuer

Profilbild av August Pettersson, Junior HR Adviser på AGERA HR

August Pettersson

HR ADVISER


Läs mer om August

Profilbild av Catrin Dammert, Senior HR Adviser på AGERA HR

Catrin Dammert

SENIOR HR ADVISER


Läs mer om Catrin

Profilbild av Sofia Linnarsson, Senior Leadership och HR Adviser på AGERA HR

Sofia Linnarsson

SENIOR LEADERSHIP & HR ADVISER


Läs mer om Sofia